t; page-break-after:avoid; font-size:10.0pt; font-family:"Macedonian Helv"; color:black; margin-left:0cm; margin-right:0cm; margin-top:0cm} h1 {margin-bottom:.0001pt; page-break-after:avoid; font-size:25.0pt; font-family:Mak_Hebar_Black; color:white; layout-grid-mode:line; font-weight:normal; margin-left:0cm; margin-right:0cm; margin-top:0cm} -->

   

 

ГОСПОДЕ ПОМАГАЈ!

Ако не гледа Горниот во каква каша сме, тогаш веруваме дека во Неговата светост има барем малку милост да ни вдахне надеж оти во овие долните, скапаните политичари нема хуманост. Од нив немаме никакво фајде. Направија таква ѓурултија и пакост што веруваме и Нему би му било тешко да ја среди замрсена54та ситуација. Тие немаат ниту лице, ниту образ да се свртат и да го послушаат плачот што се слуша од Галичник, од Скопје, од Куманово, од Прилеп, . >>>

. 444 03-10/01/2003

 
 
 

bullet
bullet !
bullet

ȣ ()

bullet
bullet - 2003
bullet :

£

bullet -
bullet
bullet

:

bullet ,
bullet !
bullet

bullet
bullet ?!
bullet :
bullet  
bullet 12-
bullet Ł
bullet :
bullet  
bullet
bullet Σ
bullet : Σ

bullet " " 2002
bullet
bullet :

bullet
bullet
bullet :

bullet
bullet
bullet :

ȣ - ()

ȣ

bullet
bullet " "
bullet :

()

()

£

bullet ,
bullet ""
bullet :

bullet
bullet
bullet : .
bullet  
bullet -
bullet -
bullet :
bullet  
bullet ". " - ,
bullet
bullet :

bullet Ō
bullet ,
bullet  
bullet ?
bullet ,
bullet  
bullet Ō
bullet
bullet  
bullet ȣ
bullet

()

ȣ

bullet , , ,
bullet
bullet :
bullet  
bullet - (36)
bullet Σ
bullet : - У

bullet
bullet ȣ
bullet :

ѣ

bullet -
bullet Σ
bullet :
bullet  
bullet " "
bullet !
bullet :  

bullet ?
bullet
bullet

: Σ

bullet  
bullet  
 

Copyright 2002 " "