pt; page-break-after:avoid; font-size:10.0pt; font-family:"Macedonian Helv"; color:black; margin-left:0cm; margin-right:0cm; margin-top:0cm} h1 {margin-bottom:.0001pt; page-break-after:avoid; font-size:25.0pt; font-family:Mak_Hebar_Black; color:white; layout-grid-mode:line; font-weight:normal; margin-left:0cm; margin-right:0cm; margin-top:0cm} -->

   

 

ДРЖ' СЕ САДАМЕ!!!

Претседателот на Република Македонија, Борис Трајковски, продолжува да прави ѓурултии на македонската политичка сцена. Тој толку ја зашемети Владата со својата закана кон Садам Хусеин, што Премиерот и другите министри останаа без текст. Молчат. Ај што молчат ден или два, но молчењето продолжува. Затекнати се...!? Ставени во небрано, бараат соодветен тајминг за да можат да пронајдат дипломатски вокабулар со кој ќе ја амортизираат чувствителната ситуација. Но, што покажа сегашнава... >>>

. 454 14/03/2003

 
 

bullet

bullet

' !!!

bullet

ȣ ()

bullet

bullet

bullet

:

£

bullet

,

bullet

ȣ Ł

bullet

:

bullet

bullet

bullet

,

bullet

ͽ

bullet

£

bullet

, ,

bullet

Σ ,

bullet

:

bullet

?!

bullet

Σ

bullet

: Σ

bullet

 

bullet

"" " "  

bullet

ȣ!

bullet

: Σ

bullet

 

bullet

bullet

"", "" !?

bullet

:

bullet

 

bullet

, (2)

bullet

!

bullet

:

bullet

 

bullet

- , , ,

bullet

ȣ

bullet

:

bullet

 

bullet

: ,

bullet

bullet

:

bullet

- ,

bullet

ȣ

bullet

:

bullet

 

bullet

- ,

bullet

ȣ

bullet

:

bullet

 

bullet

". "

bullet

bullet

:

ȣ - ()

()

()

bullet

, " - "

bullet

ȣ!

bullet

:

bullet

bullet

bullet

 

bullet

!

bullet

. , , -

()

ȣ

bullet

- , , , , - 105

bullet

bullet

:

bullet

 

bullet

(4)

bullet

!

bullet

:

bullet

bullet

(1)

bullet

:

ѣ

bullet

-

bullet

"ӣ , !"

bullet

:

bullet

 

bullet

bullet

:

bullet

 

bullet

bullet

:

bullet

?!

bullet

""

bullet

: Σ

bullet

 

 

Copyright 2003 " "