pt; page-break-after:avoid; font-size:10.0pt; font-family:"Macedonian Helv"; color:black; margin-left:0cm; margin-right:0cm; margin-top:0cm} h1 {margin-bottom:.0001pt; page-break-after:avoid; font-size:25.0pt; font-family:Mak_Hebar_Black; color:white; layout-grid-mode:line; font-weight:normal; margin-left:0cm; margin-right:0cm; margin-top:0cm} -->

   

 

МАКЕДОНСКА ДРЕВНОСТ

Јазичното, културно, древно македонско наследство не може да се мери на кантар, бидејќи е бесценето и вредно колку што постои векот. Тоа му припаѓа на овој македонски народ, нивните наследници и идните поколенија. Затоа секое лажно припојување или присвојување на македонската исконска култура, не може да помине незабележано и неоткриено од вистинските толкувачи и бранители на македонската цивилизација.

Присвојувањето и негирањето на ... >>>

. 451 21/02/2003

 
 

bullet

bullet

bullet

ȣ

bullet

-

bullet

" "?!

bullet

:

bullet

bullet

bullet

:

£

bullet

- , 25

bullet

bullet

:

bullet

,

bullet

bullet

bullet

""

bullet

!

bullet

:

£

bullet

- ,

bullet

ȣ

bullet

: Σ

bullet

bullet

ƣ Σ

bullet

:

bullet

 

bullet

bullet

- Σ

bullet

: Σ

bullet

 

bullet

bullet

Σ !

bullet

:

bullet

 

bullet

- ()

bullet

ȣ

bullet

:

ȣ

bullet

e

bullet

!

bullet

:

ȣ - ()

()

()

bullet

" "

bullet

bullet

:

bullet

 

bullet

bullet

bullet

:

bullet

 

bullet

""

bullet

ϣ

bullet

:

bullet

 

bullet

bullet

bullet

:

bullet

 

bullet

bullet

ȣ

bullet

:

bullet

-

bullet

, " "

bullet

 

bullet

!

bullet

()

ȣ

bullet

, , () - 70

bullet

bullet

:

bullet

 

bullet

(1)

bullet

!

bullet

:

bullet

bullet

bullet

:

ѣ

bullet

bullet

" !"

bullet

:

bullet

 

bullet

, " "

bullet

ţ

bullet

:

bullet

bullet

!

bullet

: Σ

 

 

Copyright 2002 " "