pt; page-break-after:avoid; font-size:10.0pt; font-family:"Macedonian Helv"; color:black; margin-left:0cm; margin-right:0cm; margin-top:0cm} h1 {margin-bottom:.0001pt; page-break-after:avoid; font-size:25.0pt; font-family:Mak_Hebar_Black; color:white; layout-grid-mode:line; font-weight:normal; margin-left:0cm; margin-right:0cm; margin-top:0cm} -->

   

 

ГЕМИЏИИТЕ - ТЕРОРИСТИ??? ТЕРОРИСТИТЕ - ХУМАНИТАРЦИ???

Вирусот (читај клетвата) што е влезен(а) во генетичкиот код на македонската нација, постојано не става во дилема, не одржува во кондиција, без потреба и без желба да си ја преиспитуваме историјата, настаните и личностите што херојски загинале за идејата за слободна и обединета Македонија. Нивниот пат впрочем бил... >>>

. 447 24/01/2003

 
 
 

bullet
bullet ȏ - ??? - ???
bullet

ȣ ()

bullet
bullet ţ
bullet :

£

bullet ,
bullet ""
bullet :

bullet ,
bullet ()!
bullet

bullet
bullet " " ȣ
bullet : Σ

£

bullet - ,
bullet
bullet :

bullet : - ""
bullet ȣ
bullet :
bullet  
bullet 2002
bullet
bullet : Σ

bullet " "
bullet ȣ
bullet :

ȣ

bullet
bullet !
bullet :
bullet  
bullet -
bullet ȣ
bullet :
bullet  
bullet
bullet MADE IN MACEDONIA !
bullet :
bullet  
bullet ""
bullet -
bullet :

ȣ - ()

()

()

bullet " "
bullet
bullet

:

bullet

 

bullet ""
bullet
bullet :
bullet  
bullet
bullet ȣ
bullet :
bullet  
bullet
bullet Ӂ ȣ
bullet :
bullet  
bullet " "
bullet ȣ
bullet :

- ()

bullet
bullet

()

ȣ

bullet - , , 61
bullet Σ ȣ
bullet :
bullet  
bullet - (38)
bullet ţ
bullet

: - У

bullet
bullet
bullet :

ѣ

bullet  
bullet
bullet :
bullet  
bullet -
bullet
bullet

:  

bullet
bullet
bullet

: Σ

bullet

 

bullet

bullet
bullet :

 

 

Copyright 2002 " "