pt; page-break-after:avoid; font-size:10.0pt; font-family:"Macedonian Helv"; color:black; margin-left:0cm; margin-right:0cm; margin-top:0cm} h1 {margin-bottom:.0001pt; page-break-after:avoid; font-size:25.0pt; font-family:Mak_Hebar_Black; color:white; layout-grid-mode:line; font-weight:normal; margin-left:0cm; margin-right:0cm; margin-top:0cm} -->

   

 

КОГА ПАРИЧКАТА КАЈ НАРОДОТ?

И ја вртеа и ја пееја, и на лева, и на десна страна, и на една, и на друга опција, но не ја бидуваше еве веќе дванаесетина години!!

Паричката од погачата за Василица никако да му падне на народот, да го изненади, да го израдува, да му влее малку надеж, да му ја стопли душата, да ги наполни гладните стомаци, да ги омрси мустаќите, да го огрее нашето македонско сонце! Паричката како по инерција одеше... >>>

. 446 17/01/2003

 
 
 

bullet
bullet ?
bullet

ȣ ()

bullet
bullet !
bullet :

£

bullet ,
bullet
bullet : Σ

bullet ,
bullet ȣ
bullet

bullet -
bullet
bullet :
bullet  
bullet
bullet Σ Σ!
bullet :
bullet  
bullet
bullet !?
bullet : Σ

£

bullet , .. " "
bullet ""
bullet

:

bullet , 2002
bullet !?
bullet : Σ

ȣ

bullet
bullet
bullet :

ȣ - ()

()

()

bullet IN MEMORIAM: ,
bullet
bullet :
bullet  
bullet :
bullet ȣ
bullet :
bullet  
bullet : " - , - " "" -
bullet ȣ
bullet :
bullet  
bullet : " ",
bullet Ō
bullet :

- ()

bullet
bullet

, ,

bullet

 

bullet !
bullet ,

()

ȣ

bullet , - 90
bullet " ȣ"
bullet :
bullet  
bullet - (37)
bullet Σ ȣ
bullet : - У

bullet
bullet
bullet :

ѣ

bullet , ,
bullet
bullet :
bullet  
bullet
bullet ƣ
bullet :  

bullet
bullet
bullet

: Σ

 

 

Copyright 2002 " "