pt; page-break-after:avoid; font-size:10.0pt; font-family:"Macedonian Helv"; color:black; margin-left:0cm; margin-right:0cm; margin-top:0cm} h1 {margin-bottom:.0001pt; page-break-after:avoid; font-size:25.0pt; font-family:Mak_Hebar_Black; color:white; layout-grid-mode:line; font-weight:normal; margin-left:0cm; margin-right:0cm; margin-top:0cm} -->

   

 

ПОТКУПЕНИ ЕВРОПСКИ ЕМИСАРИ

Горопадната Дорис Пак, смислениот изрод на дипломатскиот кор, уште еднаш покажа дека не доаѓа во Република Македонија да не контролира како галопираме со реформите кон Европската унија, туку да соли памет прикривајќи ги туѓите интереси. Нејзиниот хир уште еднаш скапо не чини. Покажа дека секој третокласен дипломат може да ни се меша во внатрешните работи, а притоа ние му приредуваме пречеци и ручеци што прилегаат на приемите во царските елизабетијански дворови.>>>

. 449 07/02/2003

 
 

bullet

bullet

bullet

ȣ ()

bullet

bullet

bullet

:

£

bullet

, -

bullet

ȣ ȣ

bullet

:

bullet

,

bullet

bullet

bullet

bullet

ȣ !

bullet

: Σ

bullet

 

bullet

" "

bullet

bullet

:

bullet

 

bullet

bullet

bullet

:

bullet

 

bullet

bullet

bullet

:

bullet

 

bullet

ȣ: " "

bullet

bullet

:

bullet

 

bullet

bullet

bullet

:

ȣ

bullet

bullet

bullet

:

ȣ - ()

()

()

- ()

bullet

" "

bullet

Σ Ľ

bullet

:

bullet

 

bullet

bullet

΍

bullet

:

bullet

 

bullet

-

bullet

bullet

:

bullet

bullet

.

bullet

 

bullet

bullet

.

bullet

 

bullet

!

bullet

()

ȣ

bullet

100 - 1903

bullet

bullet

:

bullet

 

bullet

(1)

bullet

" "

bullet

:

bullet

bullet

ȣ Σ

bullet

:

ѣ

bullet

, ,

bullet

bullet

:

bullet

 

bullet

bullet

bullet

:

bullet

,

bullet

ȣ

bullet

: Σ

 

 

Copyright 2002 " "