pt; page-break-after:avoid; font-size:10.0pt; font-family:"Macedonian Helv"; color:black; margin-left:0cm; margin-right:0cm; margin-top:0cm} h1 {margin-bottom:.0001pt; page-break-after:avoid; font-size:25.0pt; font-family:Mak_Hebar_Black; color:white; layout-grid-mode:line; font-weight:normal; margin-left:0cm; margin-right:0cm; margin-top:0cm} -->

   

 

СЛАВОМАКЕДОНЕЦОТ!

Е, Борче, Борче.... сега што го претера, ептен го претера (им се извинуваме на читателите за ваквото обраќање со "ти", но не можеме кон една ваква личност до го употребиме она учтивото "Вие"! Значи, станува збор за наш "намерен" лапсус!). Знаеш ли што направи? Сопствениот македонски народ го стави во гроб. На Грците им даде нов аргумент да кажат, да трубат насекаде, дека ете цело време биле во право. Та нели ви велевме не се Македонци, самите се нарекуваат Словени. Што бараат да се викаат Македонци? >>>

. 452 28/02/2003

 
 

bullet

bullet

!

bullet

ȣ ()

bullet

bullet

?

bullet

:

£

bullet

,

bullet

bullet

: Σ

bullet

,

bullet

bullet

bullet

" " -

bullet

-

bullet

bullet

bullet

 

bullet

" " -

bullet

bullet

:

bullet

 

bullet

, " " -

bullet

""

bullet

:

bullet

 

bullet

- , , , " "

bullet

!

bullet

:

bullet

 

bullet

"" , , " "

bullet

bullet

:

bullet

 

bullet

-

bullet

bullet

: Σ

bullet

 

bullet

bullet

bullet

:

ȣ

bullet

bullet

bullet

:

()

()

bullet

- " "

bullet

bullet

:

- ()

bullet

bullet

bullet

:

bullet

!

bullet

bullet

 

bullet

- !

bullet

()

ȣ

bullet

" "

bullet

bullet

:

ȣ

bullet

, - 60

bullet

bullet

:

ȣ

bullet

(2)

bullet

- !?

bullet

:

bullet

bullet

ȣ

bullet

:

ѣ

bullet

bullet

!

bullet

:

bullet

 

bullet

bullet

bullet

:

bullet

bullet

350.000

bullet

: Σ

 

 

Copyright 2002 " "