pt; page-break-after:avoid; font-size:10.0pt; font-family:"Macedonian Helv"; color:black; margin-left:0cm; margin-right:0cm; margin-top:0cm} h1 {margin-bottom:.0001pt; page-break-after:avoid; font-size:25.0pt; font-family:Mak_Hebar_Black; color:white; layout-grid-mode:line; font-weight:normal; margin-left:0cm; margin-right:0cm; margin-top:0cm} -->

   

 

ПОПИС 2002 ГОДИНА - АЛБАНЦИ 18,4 ПРОЦЕНТИ

Охридскиот документ донесе големи турбуленции и поместувања во правното уредување на Република Македонија. Тој беше почеток на хаосот што се случува во државата. Едните се наоѓаат наспроти другите. Третите како да не постојат. Никаде ги нема. Станаа поединци, односно индивидуи затоа што Заедницата ги збриша од наталната, етничка и ако сакате национална карта на државата. Граѓанското општество и човековите права и слободи се уништени поради правата... >>>

. 450 14/02/2003

 
 
 

bullet
bullet 2002 - 18,4
bullet

ȣ ()

bullet
bullet
bullet :

£

bullet
bullet
bullet : Σ

bullet ,
bullet --
bullet

bullet
bullet
bullet : Σ
bullet  
bullet -
bullet Σ !?
bullet

bullet

£

bullet ,
bullet
bullet :

bullet
bullet 20
bullet

bullet
bullet  
bullet 2002
bullet
bullet

:

bullet ,
bullet ȣ
bullet :

ȣ

bullet ""
bullet
bullet :

ȣ - ()

ȣ

bullet ""
bullet -
bullet

:

()

()

bullet
bullet " "
bullet :
bullet  
bullet CD "" "Live in Skopje"
bullet
bullet :

bullet ȣ?!
bullet , , ,

()

ȣ

bullet
bullet - !
bullet :
bullet  
bullet (2)
bullet Σ !
bullet :

bullet
bullet Σ ȣ ȣ
bullet :

ѣ

bullet
bullet " "
bullet :
bullet  
bullet
bullet " ȣ"
bullet :

bullet
bullet "ţ У"
bullet : Σ

 

 

Copyright 2002 " "