Изложба на Славчо Спировски во Њујорк

Со гордост Ви претставуваме една успешна приказна од Македонија, изложбата на уметникот Славчо Спировски што ќе биде отворена овој 16-ти Јануари пред светската публика во Њујорк.

Изложбата и нејзината промоција е од отворен карактер, а специјален гостин на отворањето ќе биде познатиот виртуоз на пијано, Симон Трпчески!

Сите што сте во близина поканети сте да ја посетите.

Му посакуваме успех и многу вакви приказни преку кои се промовира нашето име!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *