МАКЕДОНИЈА

СВЕТ

Писмена реакција за обвинувањата на Грчкото МНР

Во врска со официјалното соопштение на Грчкото Министерство за надворешни работи со кое го осуди учеството на Генералниот Конзул на Македонија во Торонто, Канада,...

Писмена реакција во врска со најавената посета на Грчкиот министер за...

Во врска со најавената посета на Грчкиот министер за надворешни работи на Грција, Никос Коѕиас, Претседателот на Македонската Алијанса, Ѓорѓија Џорџ Атанасоски, го соопштува...

ТВ СОНЦЕ LIVE STREAM

Монографија Ѓорѓија - Џорџ Атанасоски

ЗАБАВА