Света Литургија во црквата Свети Димитриј Солунски во Спрингвајл (31 Недела по Педесетница)

 

На 30 декември, 2018 година, во 31 Недела по Педесетница, кога се празнува споменот на светиот пророк Даниил и Трите Младенци, во црквата Свети Димитриј Солунски во Спрингвајл, Мелбоурне, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

   

SHARE