Света Литургија во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук (31 Недела по Педесетница)

На 30 декември, 2018 година, во 31 Недела по Педесетница, кога се празнува споменот на светиот пророк Даниил и Трите Младенци, во манастирот Свети Прохор Пчински во Донибрук, Викторија, се богослужеше утрена богослужба и Света Божествена Литургија.

     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *