Претседателот на Државниот Збор на Словенија во посета на Македонија

Претседателот на Државниот Збор на Словенија, Дејан Жидан денеска ќе престојува во официјална посета на Македонија.

Жидан, како што е најавено, ќе се сретне со претседателот на македонското Собрание Талат Џафери по што се предвидени изјави.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *