МВР ќе потпише меморандум за разбирање со Министерството за енергетика на САД

Во Скопје денеска ќе биде потпишан меморандум за разбирање меѓу Министерството за внатрешни работи на Република Македонија и Министерството за енергетика на САД.

Меморандумот ќе го потпишат министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и американскиот амбасадор Џеј Бејли.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *