Ѓорѓија Џорџ Атанасоски : Гордите Македонци го слават 2 Август

Големиот бизнисмен и претседател на Македонска Алијанса, испрати честитка  по повод 2 Август до целиот македонски…

Илинден – Сонцето во историјата на македонскиот народ

Илинден е запишан со крупни позлатени букви во календарот на македонскиот народ во етничка Македонија и кај…