Пич: Спроведувањето на реформската агенда е клучно за напредокот на Северна Македонија во пристапувањето кон ЕУ

Обединетото Кралство силно ја поддржува евроатлантската интеграција на земјите од Западен Балкан, вклучително и на Северна…

Почнаа меѓупартиските консултации за измени на изборното законодавство

Во моментов не се потребни предвремени избори, туку справување со пандемијата, енергетската криза и економските предизвици…

Пендаровски свика седница на Советот за безбедност за актуелната политичка и безбедносна состојба

Во Кабинетот на претседателот Стево Пендаровски  седница ќе одржи Советот за безбедност, на која ќе биде…