Прилепската Градска болница ќе добие 44 електрични кревети и опрема

 Меѓународната организација „Пламен на Мирот“ од Виена, меѓународната невладина организација „Суверен болнички ред „Св. Јован од Ерусалим”, Ротари клубот „Прилеп“ и Лајонс клуб „Вардар“ ќе донираат 44 електрични болнички кревети и дополнителна болничка опрема во Градската болница „Борка Талески“ во Прилеп.

Станува збор за донација вредна околу 40.000 евра

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *