ВМРО-ДПМНЕ демантира дека имало средба меѓу Мицковски, Заев и Џафери

ВМРО-ДПМНЕ ги демантира информациите кои излегоа во медиумите дека се одржува средба помеѓу претседателот на партијата г. Христијан Мицкоски, Зоран Заев и Талат Џафери  во Собрание на Република Македонија.

One thought on “ВМРО-ДПМНЕ демантира дека имало средба меѓу Мицковски, Заев и Џафери

  1. What an enlightening article! It provided a lot of food for thought. Let’s discuss this further. Click on my nickname for more!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *