Заев во Сараево ќе ја прими наградата за европска личност на годината

Премиерот Зоран Заев денеска ќе престојува во работна посета на Сараево, каде ќе ја прими наградата „Златна плакета – европска личност на годината“ од Агенцијата за избор нај менаџер на БиХ, Југоисточна и Средна Европа и Европското здружение на менаџери.

На оваа  традиционална манифестација најавено е присуство на околу 500-тини најуспешни бизнис лидери од БиХ, Европа и светот, претставници од науката и политиката, под покровителство на Претседателството на БиХ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *