Ѓорѓија Џорџ Атанасоски : Гордите Македонци го слават 2 Август

Големиот бизнисмен и претседател на Македонска Алијанса, испрати честитка  по повод 2 Август до целиот македонски…

Македонското иселеништво – дел од судбината и иднината на Македонија

Македонија, татковината на Ѓорѓија-Џорџ Атанасоски е библиска, света земја. Таа со својата древност и милениумска вековитост…