Излезе новиот албум на Папаз и Гроздановски со македонска традиционална музика

Македонските инструменталисти – саксофонистот Горан Папаз и гитаристот Танче Гроздановски дигитално го објавија првиот заеднички проект, насловен едноставно – „Елегија“, во кој…