Македонецот Ѓорѓија Џорџ Атанасоски со благодарност до Доналд Трамп за поддршката за Македонија

Македонецот Ѓорѓија Џорџ Атанасоски кој живее и работи во Соединетите Американски Држави, упатува благодарност до американскиот…