Нови шест стипендисти на ЕСМ, ЕВН и МЕПСО

Шест студенти од Факултетот за електротехника и информациски технологии (ФЕИТ) од Скопје, од денеска се нови…

Пет добитници на признанието „8 Ноември“ на Општина Штип

Познати се добитниците на највиското признание на градот Штип, што по повод Денот на ослободувањето –…

ССМ реагира на барањето на Кластерот за текстил за зголемување на осумчасовното работно време

Сојузот на синдикати на Македонија денеска реагираше на изјавите на Кластерот за текстил за зголемување на…