СДСМ: Антизападното раководство на ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски ја имаат истата криминална матрица на Груевски

Се докажува дека антизападното раководство на ВМРО-ДПМНЕ и пионот Мицкоски ја имаат истата криминална матрица на…

Дескоска: Со уставните промени ќе се гарантира идентитетот на македонскиот народ

Во нормативниот текст на уставните промени ќе биде ставена гаранција на идентитетот на македонскиот народ, односно…

ОТА од денеска со полн капацитет, ветуваат професионално работење

Оперативно техничката агенција од денеска и официјално почнува да работи со полн капацитет, инфомираа денеска на…