Полицијата ќе вежба на охридското пристаниште

По повод 7 Мај-Денот на македонската полиција, почнувајќи од денеска и наредните денови на Градското пристаниште во Охрид ќе се реализираат подготовки за показната вежба предвидена за 5 мај.

Во рамки на подготовките ќе бидат употребени и техничко-тактички средства и опрема

СВР-Охрид ги известува граѓаните да не се вознемируваат, дека се работи за подготовка за демонстрацијата на подготвеноста на полицијата по повод претстојниот празник.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *