Делегација на Единствена Македонија во посета на Москва

Делегација на Единствена Македонија предводена од претседателот на партијата, д-р Јанко Бачев, од денес, четврток, 12 април, е во петдневна посета на Москва каде ќе оствари средби во Државната Дума, како и со претставници на владеачката руска партија Единствена Русија. На средбите ќе бидат разменети мислења за повеќе актуелни теми од взаемен интерес.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *