ВМРО-ДПМНЕ: Поднесените оставки на ДУИ да станат неотповикливи и да одиме на брзи избори

Добро е што ДУИ по 20 години власт е подготвена да замине во опозиција од каде ќе може да одговараат за криминалот и да ја докажуваат својата невиност.

Откако ДУИ го направи првиот чекор, си поднесоа оставки, сега само тие да бидат неотповикливи и да одиме на брзи избори, бидејќи се друго е одолговлекување и играње играчки на грбот на државата и иднината на граѓаните.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *