АНА ИВАНОВИЌ СТАНА МАЈКА

Брачниот пар Ана Ивановиќ и Бастијан Швајнштајгер ја доби својата прва принова. Ана Ивановиќ се породи во болницата во Чикаго и на свет го донесе малиот Лука. Нормално и двајцата на издржаа па својата среќа ја поделија со сиот свет преку социјалните мрежи.

-Добредојде на светот наше мало момче. Неизмерно сме среќни – е изјавата на Бастијан, кој веднач ја објави и сликата на сопругата Ана и синот Лука.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *