Состанок на Дураки и градоначалниците за регионално управување со отпад

Министерот за животна средина и просторно планирање Садула Дураки денеска ќе одржи работен состанок со градоначалниците на тема „Воспоставување на интегрирано регионално управување со отпад во Република Македонија“.

На состанокот се најавува дека ќе присуствува и премиерот Зоран Заев.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *