Награди и признанија за најдобрите студенти на УКИМ

Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје денеска свечено ќе додели награди и пофалници на најдобрите дипломирани студенти во учебната 2015/2016 година на универзитетот.

Признанието за најдобрите дипломирани студенти за нивните успеси постигнати во текот на студирањето, е речиси седумдецениската традиција, на универзитот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје.

На церемонијата ќе бидат доделени Наградата „26 јули” на најдобрите студенти во учебната 2016/2017 година од областа на архитектурата, општествените науки и уметностите, како и на наградите од Фондацијата „Проф. д-р Димитар Стамболиев“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *