ДАВИТКОВ ОБЈАВИ ПОШИРОК СПИСОК

Селекторот на македонската кошаркарска репрезентација, Јорданчо Dавитков, објави поширок список на репрезентативци за претквалификацискиот натпревар со Словачка.

На списокот се наоѓаат:

Војдан Стојановски, Дамјан Стојановски, Александар Костоски, Дарко Соколов, Адем Мекиќ, Андреј Магдевски, Ненад Димитријевиќ, , Бобан Стајиќ, Димитар Караџовски, Стојан Ѓуровски, Диме Тасовски, Бојан Трајковски, Марко Симоновски, Кирил Николовски, Ѓорѓи Чековски, Љубомир Младеновски, Бојан Крстевски, Александар Штерјов, Марјан Јанески, Андреј Маслинко, Ричард Хендрикс, Лесетер Бо Мекејлеб, Џордан Теодор

Натпреварот со Словачка ќе се одигра на 25. февруари во 20:15 ч., во СРЦ “Јане Сандански”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *