Реакција на СДСМ на обраќањето на Христијан Мицкоски

ВМРО-ДПМНЕ е партијата која не само што продава лажен патриотизам, таа гласно навиваше против интеграцијата на земјава во НАТО и ЕУ, против напредокот и против реформите.
Деценијата на владеење на ВМРО-ДПМНЕ е најцрната деценија на нашата држава.
Стагнација, изолација,затвореност,неизвесност,скарани со сите соседи, тоа ја одбележа деценијата на владеење на ВМРО-ДПМНЕ.
Поделба на граѓаните и  поделба на медиумите,без право на глас, без независно новинарство.
Кодот на ВМРО-ДПМНЕ за кој зборува Мицковски е код на обнова на режимот.
Лажната загриженост за државата и граѓаните веќе не им проаѓа на ВМРО-ДПМНЕ. Имаа време од една деценија нешто да направат. Но, за државата и за граѓаните не направија ништо.
Единствено за што се грижат е како да се обнови режимот со кој ќе продолжат по патот на заштита на криминалот и криминалците.
ВМРО-ДПМНЕ се партијата без визија, без конкретна програма и цел, и затоа ги очекува вистински дебакл на предвремените парламентарни избори.
На 12-ти април граѓаните ќе гласаат за напредок, за развој, за интеграција, ќе потврдат дека државата е на прав пат!

2 thoughts on “Реакција на СДСМ на обраќањето на Христијан Мицкоски

  1. Wonderful insights! The way you break down the complexities is commendable. For additional information on this topic, I recommend visiting: EXPLORE FURTHER. Keen to hear more opinions from the community!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *