Бошкоски на средба со Пендаровски

Претседателот на ОМ, Љубе Бошкоски  имаше средба со Претседателот на Република Северна Македонија Стево Пендаровски.

На средбата се  разговараше за евро-атлантските интеграции на државата и за изборниот
модел на следните избори.

Обединети за Македонија, како центар-десно партија, е готова да  помогне со своите конекции во европската десница за помош и побрза интеграција на Република Северна Македонија во Европската Унија, како  наши стратешки партнери за подобра иднина на нашата земја.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *