На 19-ти Август во Охрид, промоција на “Македонците во светот” од Славе Николовски – Катин

НУ. Библиотека „Григор Прличев“ – Охрид
****************************************

ВЕ ПОКАНУВА НА
ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА

„MACEDONIANS IN THE WORLD“ (МАКЕДОНЦИТЕ ВО СВЕТОТ)

ОД
СЛАВЕ КАТИН

Поздравна реч: Гордана Змејковска, директор на Библиотеката

Промотори:

М-р Милчо Јованоски
Свето Стефановски, новинар и публицист

Промоцијата ќе се одржи во понеделник 19 август, 2019 г.
Прличева одаја при НУ Библиотека „Григор Прличев“ од 12:00 часот

SHARE