Заев: Младите се силата на нашето заедничко општество

Премиерот Зоран Заев денеска преку социјалната мрежа Фејсбук на сите млади во Република Северна Македонија им го честитам Меѓународниот ден на младите – 12 Август!

– Младите се силата на нашето заедничко општество, за да се развива во духот на европските вредности и за да продолжиме напред со интеграциите во ЕУ и НАТО. Перспективите за напредок, кариерен развој и квалитетен животен стандард на младите овде, во нашата убава земја, се наша заедничка цел и заедно работиме тоа да го оствариме, наведува Заев во честитката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *