Мицкоски: Да покажеме дека нема место за повластена политичка каста

Месеци ја делат Македонија од вистинска #ОбноваНаМакедонија, да покажеме дека веќе нема место за повластена политичка каста, туку за политичари кои ќе служат на граѓаните и Македонија, а тие кои се огрешиле пред законот и се посрамотиле пред граѓаните да понесат одговорност!, напиша лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *