СДСМ: Со тоа што побегна од лидерската средба и од разговор за Изборниот законик, Мицкоски потврди дека се плаши од избори

Да беше навистина за предвремени избори Мицкоски ќе дојдеше да разговара за Изборниот законик и препораките на ОДИХР.

Со тоа што побегна од лидерска, Мицкоски потврди дека не сака да разговара за предвремени избори туку да се побегне и од оваа тема.

Се силеше Мицкоски вака и пред претседателските избори па ги загуби и претседателските и локалните во Охрид и Ново Село.

Мицкоски е на спротивната страна на граѓаните и државата и знае дека на било какви избори го чека уште еден нов пораз.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *