Помошникот-генерален серетар на НАТО Мисироли во Скопје

Помошникот-генерален секретар на НАТО Антонио Мисироли денеска ќе престојува во посета на Собранието на Република Северна Македонија при што ќе има средба со претседателот на Собранието, Талат Џафери.

Како што соопштија од собраниската прес-служба, Мисироли за време на престојот, ќе го посети одделот за справување со новите безбедносни предизвици.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *