Одбележување на Светскиот ден на културната разноликост, дијалог и развој

Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи денеска по повод Светскиот ден на културната разноликост, дијалог и развој ќе приреди свечен прием за претставниците на сите верски заедници од државата.

На настанот, како што е најаведно од Комисијата, треба да се обрати премиерот Зоран Заев и директорот на Комисијата за односи со верските заедници Даријан Сотировски. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *