Претседателот на НДИ, Мичел во посета на Собранието

Претседателот на НДИ од Вашингтон, Дерек Мичел денеска престојува во посета на Собранието на Република Северна Македонија каде ќе има средба со Клубот на пратенички.

Мичел ќе се сретне и со потпретседателот на Собранието, Весел Мемеди и со генералната секретарка, Цветанка Иванова.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *