Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ со сочувство до семејствата на загинатите во сообраќајката кај Ласкарци

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ изразуваат длабоко сочуство до семејствата и сите блиски на загинатите сограѓани во автобуската несреќа на патот Скопје – Тетово.

Денеска Република Македонија е во огромна болка и тага. Ова е огромна загуба.

Мислите на сите нас се со семејствата на загинатите сограѓаните. На повредените граѓани во сообраќајката им посакуваме што побрзо закрепнување.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *