Знамето на НАТО пред Владата (во живо)

Пред Владата на Република Македонија почна церемонијата на кревање на знамето на НАТО. На церемонијата ќе се обрати премиерот Зоран Заев.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *