Македонија и Косово ќе потпишат меморандум за сотаботка во енергетиката

 Министерот за економија Крешник Бектеши денеска ќе  прими делегација од Република Косово предводена од министерот за економски развој Валдрин Лука.

Бектеши и Лука ќе одржат работен состанок и ќе потпишат Меморандум за разбирање во енергетскиот сектор меѓу двете министерства.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *