Божиќна забава на Македонците во Канада

Во духот на традицијата во земјата во која сега живеат, но прославена на македонски начин, почитувајќи ја македонската музика и култура, Македонците во Канада ја имаа својата предновогодишна или божиќна забава во Торонто, во организација на православната Црква, Св. Климент Охридски.

SHARE