Одбележување на Денот на рударите

Во организација на Министерството за економија денеска ќе биде одбележан Денот на рударите.

Министерот за економија Крешник Бектеши, како што е најавено, во Клубот на пратеници ќе им ги додели признанијата на најдобрите рудари, номинирани од нивните работодавачи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *