Македонската младинска мрежа организира средба во Македонската православна црква Св. Илија, Мисисага.

Во саботата, 30-ти јуни, филијалата Свети Илија, Мисисагага од Мрежата на млади на Македонија го одржа својот прв настан, хавајски тематска летна забава. MYNET би сакалe да им се заблагодарат на сите што излегоа на тој топол ден за да го прослават почетокот на летото со нив.

Исто така, тие преку својот статус на фејзбук им се заблагодарија на извршниот одбор на дами на Св. Илија за нивната континуирана поддршка на MYNET која ќе обезбеди успешна иднина за оваа група. ” Им благодариме на членовите на црквата Св. Илија и останатите наши спонзори помагајќи ни да го направиме првиот настан на филијалата Мисисага успешен.”

Сите ние имавме фантастично време хостирање на овој настан и не може да почекаме да ве видиме повторно на друг MYNET настан!

#MYNET #Mladina #Toronto #Mississauga #Luau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *