МПЦ Собор на Сите Македонски Светители – Окланд, Нов Зеланд

Mакедонска Православна Црква „Собор на Македонските Светители – Окланд, Нов Зеланд

P. O. Box 45-307, Waitakere, Auckland 0610
Парохијата е опслужувана од свештеници на Епархијата

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *