СЕЛОТО МАРУЛ, ПРИЛЕПСКО – РОДНОТО МЕСТО НА ЃОРЃИЈА (ГОГА) ЏОРЏ АТАНАСОСКИ

ДЕЛ ОД МОНОГРАФИЈАТА „ЃОРЃИЈА – ЏОРЏ АТАНАСОСКИ“ ОД СЛАВЕ КАТИН Патувавме од Скопје за Прилеп во…