Параклисот „Света Богодица и Спасистелот Исус Христос“ во Зубовце

85 ГОДИНИ ОД ЖИВОТОТ И ДЕЛОТО НА ГОЈКО ЈАКОВЛЕСКИ, АЛИАС ГОЦЕ МАКЕДОНСКИ Параклисот „Света Богодица и Спасистелот…