СРЕДА, 20 НОЕМВРИ 2019 PDF Печати Е-пошта ЛИЧНОСТИ ОД ПРЕСПА: ПАНДЕ КОЛЕМИШЕВСКИ ОД РЕСЕН –АФИРМАТОР НА МАКЕДОНСКОТО НОВИНАРСТВО (11)

Често се вели дека новинарството  е дисциплина на собирање, потврдување, прикажување и анализирање информации  врзани за актуелни…